SC Studio

Ansikts- & Kroppsbehandlingar

Kontakt

Har du några frågor eller funderingar angående Nålfri mesoterapi, Ultrasound liposuction, Dermomassage, Diamond microdermabrasion, Kavitations peeling, Healing, Lymfdränage, Celluliter, Lymfsystem eller Shape roll? Hjärtligt välkommen att höra av dig till mig.

Boka tid

Hos oss kan du enkelt boka tid via BokaDirekt. Betalning sker via swish, kortbetalning eller QLIRO. Avbokningen sker senast 24 timmar före besöket. Vid ej avbokad tid, debiteras 100% av behandlingens pris via faktura.

Nålfri mesoterapi, Ultrasound liposuction, Dermomassage, Diamond microdermabrasion, Kavitations peeling, Healing, Lymfdränage, Celluliter, Lymfsystem, Shape roll i Rättvik, Mora, Leksand, Falun, Borlänge, Älvdalen, Orsa, Gagnef, Säter, Vansbro, Avesta, Hedemora, Malung-sälen, Smedjebacken, Ludvika.

Ansiktsbehandlingar

Nålfri Mesoterapi: Upplev förtrollningen av nålfri mesoterapi, en banbrytande procedur som förfinar din hud utan nålar. Genom milda elektriska strömmar transporteras livgivande serum och cocktailer till djupa hudlager, med omedelbara effekter som ansiktslyftning, hudförbättring och regenerering. Denna behandling adresserar en rad hudproblem, från anti-aging och aknestöd till ärrreduktion och cellulit bekämpning. Upplev vitalisering av hud som skadats av dåliga vanor, solning eller rökning, samtidigt som produktionen av kollagen och elastin stimuleras för naturlig hudförnyelse.

Diamond Microdermabrasion: Förnya din hud med Diamond Microdermabrasion, en avancerad mekanisk hudslipningsteknik. Denna behandling stimulerar intensiv hudförnyelse, förbättrar mikrocirkulationen och minskar synligheten av bristningar. Genom att skonsamt ta bort döda hudceller och förbättra hudens struktur får du en hudföryngringseffekt som varar. Effektiv vid korrigering av rynkor, ärr och hyperpigmentering, ger Diamond Microdermabrasion en klarare, friskare och mer strålande hud.

Kavitations Peeling – Ultraljudspeeling: Ge din hud den kärlek den förtjänar med kavitations peeling – en ultraljudsbaserad behandling som rengör på djupet. Från föryngring och förbättrad elasticitet till ljusare missfärgningar och förebyggande av rynkor, denna smärtfria peeling ger omfattande resultat. Djuprengörande, den eliminerar döda celler, rensar porer och förbereder huden för andra kosmetiska ingrepp samtidigt som den ökar hudens fukt och förbättrar blodcirkulationen.

Kroppsbehandlingar

Dermomassage: Upplev välbefinnande med dermomassage, en non-invasiv vakuummassage som stöder kroppens naturliga processer. Denna teknik kombinerar mekanisk massage och hudens sugning för att effektivt behandla celluliter, öka blodcirkulationen och stimulera lymfflödet. Dermomassage tonar och föryngrar huden samtidigt som den minskar vätskeretention och synligheten av bristningar. En säker och avslappnande behandling med produktion av endorfiner, det perfekta sättet att uppnå hudens kontur och välbefinnande.

Ultrasound liposuction (Lymfdränage, Celluliter, Lymfsystem): Utforska möjligheterna med Ultrasound liposuction, en icke-invasiv och säker metod för att forma kroppen. Genom att använda specifika frekvenser bryter ultraljudsvågor ner fettceller, vilket leder till en minskning av celluliter och fettvävnad. Effektiv på områden som mage, lår och armar, denna teknik stöds av lymfdränage och ger en skulpterad siluett utan kirurgiska ingrepp. En innovativ lösning för de områden där traditionella viktminskningsmetoder når sina gränser.

Pressoterapi är en fysisk behandling som involverar neumatisk dränering av ödem för att minska vätskeansamling, förbättra blodcirkulationen och främja utsöndring av toxiner. Genom att stimulera muskulaturen med upprepade sammandragningar och expansioner pumpas luft gradvis från den distala till den proximala kroppen, vilket stöder återhämtning vid olika ödemproblem. Lymfdräneringspressoterapisystemet använder en kompressor för att applicera kontrollerat tryck på extremiteten och därigenom utlösa terapeutiska effekter.

INSCULPT CHAIR är en icke-kirurgisk och smärtfri behandlingsmetod som använder elektromagnetisk energi för att stärka bäckenbottenmuskulaturen. Genom att leverera tusentals sammandragningar under en enda 30-minuters session, kan den hjälpa till med urininkontinens, återhämtning efter förlossning och förbättra intima livskvaliteten. Behandlingen är icke-invasiv och säker, vilket innebär inga risker för brännskador eller ärrbildning. Du sitter fullt påklädd under behandlingen och kan till exempel läsa en bok. Den är CE-certifierad och noggrant testad för säkerhet och effektivitet.

Shaperoll

Ge din kropp en transformerande upplevelse med vår unika rollmassage, en djupgående behandlingsmetod som sträcker sig bortom ytan. Utvecklad med noggrant framtagna program i samarbete med läkare, fokuserar rollmassagen på att rensa kroppen från slaggprodukter och aktivera lymfcirkulationen. Genom en kombination av mekanisk massage och sugning av huden stöds kroppens naturliga processer, vilket leder till en hälsosammare och mer balanserad kropp.

Denna teknik är inriktad på att återställa balansen i hormonsystemet och nervsystemet, samtidigt som den ökar metabolismen och eliminerar envisa fettdepåer. Från celluliter till överflödig vätska, rollmassage tar itu med olika bekymmer och ger en helande touch. Upplev toning och föryngring av huden, samtidigt som du får en effektiv behandling för synligt minskade bristningar och förbättrad blod- och lymfcirkulation. En resa mot inre och yttre välbefinnande där varje rörelse är skräddarsydd för att låsa upp din kropps fulla potential.

Healing

När du söker djup avslappning och inre harmoni, välkommen till Reiki Healing – en terapeutisk metod som omfamnar kropp och själ. Genom att kanalisera universell livsenergi stöder Reiki kroppens naturliga läkningsprocesser och skapar en subtil men kraftfull balans. Denna mjuka och effektiva behandling är särskilt effektiv för att lindra smärta, stress och spänningar.

I en värld där stress och hektiska livsstilar kan orsaka obalans, ger Reiki en lugnande och djupgående effekt. Med fokus på energiflöde och blockadlösning, arbetar Reiki där det behövs mest för att främja helande på alla nivåer. Upplev känslan av lugn och inre frid, medan varje beröring och energiflöde arbetar i harmoni för att återställa balansen i ditt energisystem. En terapeutisk resa mot välbefinnande och inre lugn, där Reiki sträcker sig bortom fysiska gränser för att omfamna ditt inre väsen.

Om oss

Iden om SC Studio grundar sig i önskan om att få vara sig själv.

Personlig utveckling, kreativitet och hälsa är viktigt för oss och dessa grundstenar har haft en stor betydelse i vår väg  att finna balans, glädje, hälsa, riktning och fokus.

Det är otroligt spännande att följa människor i deras resa och att få bidra till att någon finner en ny insikt,  eller ett nytt redskap för att uppnå sitt mål. Vår önskan är att få inspirera och bidra till att andra finner sin väg i sin önskan om att vara sig själv.

SC Studio fokuserar på dina egna förutsättningar och din inre skönhet. Vi vill inget hellre än att just DIN skönhet ska lysa starkt!

Vi som arbetar på SC Studio är diplomerade & certifierade inom de olika behandlingar som vi erbjuder.

Bor du i Rättvik, Mora, Leksand, Falun, Borlänge, Älvdalen, Orsa, Gagnef, Säter, Vansbro, Avesta, Hedemora, Malung-sälen, Smedjebacken, Ludvika och vill boka tid för Nålfri mesoterapi, Ultrasound liposuction, Dermomassage, Diamond microdermabrasion, Kavitations peeling, Healing, Lymfdränage, Celluliter, Lymfsystem, Shape roll så finns vi här för dig.

SC Studio i Rättvik

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss, vi ser fram emot att få höra av dig!

Med vänlig hälsning, SC Studio

För dig som vill boka tid för Nålfri mesoterapi, Ultrasound liposuction, Dermomassage, Diamond microdermabrasion, Kavitations peeling, Healing, Lymfdränage, Celluliter, Lymfsystem, Shape roll så finns jag i Rättvik, Mora, Leksand, Falun, Borlänge, Älvdalen, Orsa, Gagnef, Säter, Vansbro, Avesta, Hedemora, Malung-sälen, Smedjebacken, Ludvika.