Tjänster

Combined ShapeCreated with Sketch.

Ansiktsbehandling

Nålfri Mesoterapi: Upplev förtrollningen av nålfri mesoterapi, en banbrytande procedur som förfinar din hud utan nålar. Genom milda elektriska strömmar transporteras livgivande serum och cocktailer till djupa hudlager, med omedelbara effekter som ansiktslyftning, hudförbättring och regenerering. Denna behandling adresserar en rad hudproblem, från anti-aging och aknestöd till ärrreduktion och cellulit bekämpning. Upplev vitalisering av hud som skadats av dåliga vanor, solning eller rökning, samtidigt som produktionen av kollagen och elastin stimuleras för naturlig hudförnyelse.

Diamond Microdermabrasion: Förnya din hud med Diamond Microdermabrasion, en avancerad mekanisk hudslipningsteknik. Denna behandling stimulerar intensiv hudförnyelse, förbättrar mikrocirkulationen och minskar synligheten av bristningar. Genom att skonsamt ta bort döda hudceller och förbättra hudens struktur får du en hudföryngringseffekt som varar. Effektiv vid korrigering av rynkor, ärr och hyperpigmentering, ger Diamond Microdermabrasion en klarare, friskare och mer strålande hud.

Kavitations Peeling – Ultraljudspeeling: Ge din hud den kärlek den förtjänar med kavitations peeling – en ultraljudsbaserad behandling som rengör på djupet. Från föryngring och förbättrad elasticitet till ljusare missfärgningar och förebyggande av rynkor, denna smärtfria peeling ger omfattande resultat. Djuprengörande, den eliminerar döda celler, rensar porer och förbereder huden för andra kosmetiska ingrepp samtidigt som den ökar hudens fukt och förbättrar blodcirkulationen.

Kroppsbehandlingar

Dermomassage: Upplev välbefinnande med dermomassage, en non-invasiv vakuummassage som stöder kroppens naturliga processer. Denna teknik kombinerar mekanisk massage och hudens sugning för att effektivt behandla celluliter, öka blodcirkulationen och stimulera lymfflödet. Dermomassage tonar och föryngrar huden samtidigt som den minskar vätskeretention och synligheten av bristningar. En säker och avslappnande behandling med produktion av endorfiner, det perfekta sättet att uppnå hudens kontur och välbefinnande.

Ultrasound liposuction (Lymfdränage, Celluliter, Lymfsystem): Utforska möjligheterna med Ultrasound liposuction, en icke-invasiv och säker metod för att forma kroppen. Genom att använda specifika frekvenser bryter ultraljudsvågor ner fettceller, vilket leder till en minskning av celluliter och fettvävnad. Effektiv på områden som mage, lår och armar, denna teknik stöds av lymfdränage och ger en skulpterad siluett utan kirurgiska ingrepp. En innovativ lösning för de områden där traditionella viktminskningsmetoder når sina gränser.

Pressoterapi är en fysisk behandling som involverar neumatisk dränering av ödem för att minska vätskeansamling, förbättra blodcirkulationen och främja utsöndring av toxiner. Genom att stimulera muskulaturen med upprepade sammandragningar och expansioner pumpas luft gradvis från den distala till den proximala kroppen, vilket stöder återhämtning vid olika ödemproblem. Lymfdräneringspressoterapisystemet använder en kompressor för att applicera kontrollerat tryck på extremiteten och därigenom utlösa terapeutiska effekter.

INSCULPT CHAIR är en icke-kirurgisk och smärtfri behandlingsmetod som använder elektromagnetisk energi för att stärka bäckenbottenmuskulaturen. Genom att leverera tusentals sammandragningar under en enda 30-minuters session, kan den hjälpa till med urininkontinens, återhämtning efter förlossning och förbättra intima livskvaliteten. Behandlingen är icke-invasiv och säker, vilket innebär inga risker för brännskador eller ärrbildning. Du sitter fullt påklädd under behandlingen och kan till exempel läsa en bok. Den är CE-certifierad och noggrant testad för säkerhet och effektivitet.

Euphoria Diodlaser

Vem kan behandlas med Diodlaser? Vår Euphoria Diodlaser använder fyra olika våglängder: 755nm, 810nm, 940nm och 1064nm, och fungerar på alla hudtyper och hudfärger, även på solad och mörk hud. Den är effektiv på alla typer av hår, inklusive ljusa hår, så länge det finns pigment i hårsäcken. För blonda hår kan fler behandlingar krävas för att uppnå fullständigt resultat, men helt vita och röda hårstrån kan inte behandlas. Innan behandlingen genomgår kunden alltid en grundlig konsultation.

Hur många behandlingar krävs? Permanent hårborttagning kan endast uppnås när håret är i tillväxtfasen, vilket innebär att cirka 30% av kroppens hår kan behandlas vid varje tillfälle. Efter en behandling elimineras ungefär 30% av håret, och beroende på person, hårtyp, hårmängd och behandlingsområde, krävs i genomsnitt mellan 3 och 8 behandlingar med 6-8 veckors intervaller. Efter varje behandling bokar vi en ny tid för att säkerställa att intervallerna följs noggrant för optimalt resultat.

Vad bör man tänka på inför behandlingen med diodlaser? Raka behandlingsområdet 24 timmar innan behandlingen, undvik att sola dagarna före, använd inte brun utan sol en vecka innan, och undvik vax, epilator eller pincett fyra veckor innan. Behandla inte såriga områden och behandlingsområdet rengörs alltid före behandlingen.

Vad bör man tänka på efter behandling med diodlaser? Undvik att bada, basta eller duscha de första 24 timmarna efter behandlingen, använd inte deodorant på 24 timmar om armhålorna behandlats, undvik solning i 48 timmar och använd därefter SPF 50. Vid ansiktsbehandling, undvik smink de första timmarna och vid eventuell rodnad, använd Aloe Vera. Under behandlingsintervallerna får endast rakning utföras.

Priser

Tjänst

Tid

Pris

Kampanjer

  

Kampanj Insculpt Chair

45 minuter

495 kr (ord. 1 495 kr)

Ultrasound Liposuction & Dermomassage – kombinationsbehandling

45 minuter

1 250 kr (ord. 2 500 kr)

Fransförlängning

  

(STÄNGD KUNDKRETS) Singelfransar – nytt set

150 minuter

750 kr

Påfyllning – singelfransar inom 4 veckor

120 minuter

550 kr

(STÄNGD KUNDKRETS) Nyset – mixfransar

180 minuter

950 kr

Påfyllning – mixfransar inom 4 veckor

150 minuter

750 kr

Borttagning av fransar

30 minuter

200 kr

Lash Lift

  

Lash Lift inkl. Keratinbehandling och färgning

70 minuter

500 kr

Brow Lift inkl. Keratinbehandling och färgning

70 minuter

500 kr

Lash & Brow Lift – kombinerad

90 minuter

750 kr

Färg & Form

  

Färgning av fransar

25 minuter

200 kr

Färgning av bryn

20 minuter

200 kr

Färgning & form av bryn

30 minuter

250 kr

Färg & form av bryn & fransar

45 minuter

400 kr

Tjänst

Tid

Pris

Shaperoll

  

Shaperoll

40 minuter

299 kr

Shaperoll klippkort á 5 gånger

40 minuter

1 175 kr

Shaperoll klippkort á 10 gånger

40 minuter

2 350 kr

Shaperoll KomFri

40 minuter

250 kr

Shaperoll klippkort á 5 gånger KomFri

40 minuter

1 000 kr

Shaperoll klippkort á 10 gånger KomFri

40 minuter

1 800 kr

Ansiktsbehandlingar

  

Kaviationspeeling & Radiofrekvens – Kombinationsbehandling

45 minuter

1 990 kr

Diamond microdermabrasion

45 minuter

Från 998 kr

Kaviations Peeling

45 minuter

Från 998 kr

Nål fri mesoterapi

45 minuter

Från 998 kr

Kavitationspeeling & Radiofrekvens – Kombinationsbehandling á 4

45 minuter

7 000 kr

Kavitationspeeling & Radiofrekvens – Kombinationsbehandling á 6

45 minuter

10 500 kr

Kavitationspeeling & Radiofrekvens – Kombinationsbehandling á 8

45 minuter

14 000 kr

Konsultation

  

Kostnadsfri konsultation

15 minuter

Varierande pris

Tjänst

Tid

Pris

Kroppsbehandlingar

  

Dermomassage

45 minuter

998 kr

Insculpt Chair

28 minuter

Varierande pris

Kampanj Insculpt Chair

45 minuter

495 kr (ord. 1 495 kr)

Kampanj Ultrasound Liposuction & Dermomassage – kombinationsbehandling

45 minuter

1 250 kr (ord. 2 500 kr)

Pressoterapi

45 minuter

998 kr

Ultrasound Liposuction

45 minuter

1 998 kr

Insculpt Chair á 5 behandlingar

45 minuter

4 995 kr

Insculpt Chair á 10 behandlingar

45 minuter

9 995 kr

Ultrasound Liposuction & Dermomassage – kombinationsbehandling á 4

45 minuter

8 000 kr

Ultrasound Liposuction & Dermomassage – kombinationsbehandling á 6

45 minuter

12 000 kr

Ultrasound Liposuction & Dermomassage – kombinationsbehandling á 8

45 minuter

16 000 kr

Healing

  

Healing

60 minuter

700 kr

EUPHORIA DIODLASER – HÅRREDUCERING

  

Armhåla

20 minuter

990 kr

Bikinilinje

30 minuter

1 395 kr

Öron/Näsa/Ögonbryn

30 minuter

995 kr

Brasiliansk

45 minuter

2 995 kr